KAYSERİ / MELİKGAZİ - 50. Yıl Dedeman Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

İmam Hatip Okulları Spor Oyunları kapsamında farklı dallarda dereceler elde eden öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Masa Tenisi,   Futbol,  Taekwando  ve Satranç Kayseri 1.si

Okçuluk Kayseri 2. si

May

İngilizce Öğretmeni Elif İrem Çolak danışmanlığında hazırlanan, lise hazırlık sınıfı öğrencilerimizin her birinin kendi seçtiği konularda yaptığı araştırma sonuçlarını dijital araçlarla görselleştirdiği ve editörlüğünü de yine öğrencilerimizin üstlendiği ingilizce bilim teknik dergimiz  'Desitech' 2.sayısıyla huzurlarınızda...Süreç boyunca gösterdikleri üstün çalışma disiplini ve çabalarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

İstanbul 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Teknoloji programı öğrencileri okulumuzu ziyarete geldiler. Okulumuz öğrencileriyle beraber atölye, spor ve gezi etkinlikleri yaptığımız öğrencilerimiz keyifli ve verimli bir hafta sonu geçirdiler. Şehrimizi de tanıma imkanı bulan öğrencilerimiz önemli bazı mekanları ve şehir lezzetlerini deneyimleme imkanı buldular.

Ock

Diyanet TV'de ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılı olmuş projelerle ilgili haber içerikleri hazırlayan "Ülkem İçin Ben de Varım" programına konuk olduk. Teknofest 3. sü projemizin tanıtıldığı yayında öğrenci ve öğretmenlerimizin sunumuyla okulumuz hakkında genel bilgilere de yer verildi.